Współpraca przy realizacji strategii badawczo- rozwojowej firmy. Tworzenie koncepcji rozwoju nowych produktów. Optymalizacja gotowych receptur. Uczestnictwo w panelu sensorycznym. Nadzorowanie rynku w celu pozyskania nowych technologii i produktów.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewne
Wykształcenie: średnie branżowe, kierunek: technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewne
Język: angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
Wymagania inne:wymagania: wykształcenie średnie/wyższe, kierunek: technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewne, doświadczenie zawodowe/staż pracy: min. 2 lata;umiejętność analitycznego myślenia, wielozadaniowość i dobre zarządzanie czasem pracy, dokładność w realizacji zadań; komunikatywność oraz umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność, dodatkowe wymagania: orzeczenie do celów sanitarno- epidemiologicznych- mile widziane
Miejsce pracy:Łomża
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 5 600 PLN