Projektowanie i koordynowanie wdrożeń nowych wyrobów;Tworzenie dokumentacji technologicznej nowych produktów;Kontrola jakościowa wyrobów gotowych, procesów produkcyjnych oraz surowców przy prze-prowadzaniu prób technologicznych;Nadzór nad zgodnością wyrobów gotowych z procesami technologicznymi;Tworzenie dokumentacji do audytów wewnętrznych i nadzór nad przestrzeganiem procedur HACCP, IFS w zakładzie. Po okresie próbnym umowa na czas określony.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności lub pokrewne
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wymagania inne:Wymagania konieczne:Znajomość zagadnień prawa żywnościowego;Znajomość systemów zarządzania jakością;Dobra znajomość Excela;Umiejętności analizowania i rozwiązywania problemów;Samodzielność, kreatywność i rzetelnośćMile widziane _ POSIADANIE CERTYFIKATU - Audytor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 2200,HACCP,IFS, BRC,
Miejsce pracy:Cmolas
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 6 500 PLN