Top

Technolog

Ogłoszenie numer: 9938947, z dnia 2025-06-23

ZAKŁAD MIĘSNY "RAJCZA" EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁKA JAWNA

Technolog

Miejsce pracy: Rajcza

Nr Ref.: StPr/25/0324

 

Opis stanowiska

  • opracowywanie nowych receptur i produktów żywnościowych oraz instrukcji technologicznych i norm zakładowych dla wyrobu produktów żywnościowych;
  • organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych;
  • nadzorowanie przebiegu produkcji wyrobów żywnościowych i utrzymania reżimu technologicznego artykułów spożywczych na każdym etapie produkcji,
  • nadzorowanie przyjmowania dostaw surowców, półproduktów, dodatków itp., kontrolowanie ich ilości, jakości;
  • nadzorowanie i przeprowadzanie procesów produkcyjnych z wykorzystaniem maszyn, urządzeń lub linii produkcyjnych
  • wykonywanie specjalistycznych analiz surowców, półproduktów i produktów gotowych
  • przeprowadzanie kontroli jakości surowców, półproduktów
  • prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej produkcji

Wymagania

  • wykształcenie wyższe (w tym licencjat)
  • doświadczenie w pracy w zespole
  • egzamin z zakresu znajomości podstawowych zagadnień higieny przy produkcji żywności
  • podstawowa znajomość Microsoft office i poruszanie się w internecie
  • umiejętności analityczne, znajomość tematyki żywieniowej 
  • doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku i w podobnej branży
  • mile widziane doświadczanie zawodowe 

Oferujemy

  • Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto: od 10 000 PLN
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Podobne oferty

Młodszy Specjalista ds. kontroli jakości

Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Nadzór nad stanem sanitarnym obszarów produkcyjnych. Przygotowywanie raportów...

Klient portalu Praca.pl


podlaskie / Zambrów

Opublikowano: 2025-09-10

Technolog (Dział R&D)

Dołącz do naszego Zespołu! Jako Technolog w Dziale R&D będziesz odpowiedzialny/a za rozwój nowych produktów, optymalizację procesów...

Polskie Młyny Sp. z o. o.


mazowieckie / Teresin

Opublikowano: 2025-09-07

Technik technologii żywności

Prowadzenie dokumentacji.Badania przechowalnicze - kontrola parametrów w czasie przechowywania - ocena organoleptyczna.Przyjęcia surowców -...

Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu


małopolskie / Zator

Opublikowano: 2025-09-06

Technik technologii żywności

wg programu stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne:

Powiatowy Urząd Pracy w Łasku


łódzkie / Dobroń

Opublikowano: 2025-09-05