wymagania:wykształcenie wyższe-kierunkowe (technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia lub pokrewne)-warunek konieczny, znajomość systemów zarządzania jakością w branży spożywczej oraz zwierzęcej, prawo jazdy kat B, bardzo dobra organizacja pracy, komuniktywność, umiejętność pracy w zespole, znajomość obsługi komputera, znajomość j. angielskiego.Zakres obowiązków:Nadzór oraz optymalizacja procesów produkcjiOpracowywanie receptur, etykiet, kart charakterystyki, specyfikacji itd.Kontrola jakości wyrobów; określanie warunków fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych oraz warunków przechowywaniaProwadzenie testów produkcyjnych oraz nadzór nad pierwszymi produkcjami,Współpraca z różnymi działami w zakresie przygotowywania i wdrażania nowych wyrobów,
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Język: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia: bardzo dobra organizacja pracy, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole
Uprawnienia: Znajomość obsługi komputera
Uprawnienia: prawo jazdy kat B
Wymagania inne:[Umiejętność 2] : Znajomość systemów zarządzania jakością w branży spożywczej oraz zwierzęcej[Umiejętność 1] : Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia lub pokrewne) - warunek konieczny
Miejsce pracy:Biały Dwór
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN