Top

Technik technologii żywności - przetwórstwo mięsne

Operator CNC / Ogłoszenia o pracę  / Technik technologii żywności - przetwórstwo mięsne
Powiatowy Urząd Pracy w Łasku
Technik technologii żywności - przetwórstwo mięsne
Miejsce pracy: Patoki
Numer: StPr/25/0026
OBOWIĄZKI:
wg programu stażu, Fundusz Pracy
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie ogólnokształcące


Wymagania inne:

mile widziana ksiażeczka sanepidowska

Miejsce pracy:

Patoki


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

1 994,40 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łasku

Podobne oferty

Koordynator Jakości – produkcja spożywcza

Zakres obowiązków: Monitorowanie procesów technologicznych i przestrzegania higieny. Prowadzenie dokumentacji zgodnej ze standardami jakości....

DEGA S.A.


zachodniopomorskie / Karnieszewice, k. Sianowa

Opublikowano: wczoraj

Młodszy Technolog Żywności

Opis stanowiska Projektowanie nowych receptur i przeprowadzanie testów produktów. Przygotowywanie raportów z testów. Tworzenie specyfikacji...

STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy


śląskie / Piekary Śląskie

Opublikowano: wczoraj

Ekspert ds. prawa żywnościowego

Opis stanowiska: Weryfikacja znakowania produktów spożywczych, Zarządzanie zespołem, Przygotowywanie opisów na etykiety zgodnie z przepisami...

STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy


śląskie / Piekary Śląskie

Opublikowano: 2025-06-27

Młodszy technolog

Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur produktów, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowanie z nich...

STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy


śląskie / Piekary Śląskie

Opublikowano: 2025-06-27