Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach
Przetwórca mięsa
Miejsce pracy: Starachowice
Numer: StPr/24/0161
dobieranie i przygotowywanie surowców, półproduktów, dodatków i materiałów pomocniczych do procesu produkcji wyrobów mięsnych i tłuszczowych;dokonywanie oceny ich jakości pod względem organoleptycznym za pomocą wzroku, węchu, smaku, dotyku; dokonywanie rozbioru mięsa na elementy zasadnicze; wykrawanie tusz, półtusz i ćwierćtusz; dzielenie surowca do produkcji wędlin; przerabianie mięsa i podrobów na wędliny, wędzonki i wyroby wędliniarskie przy zastosowaniu maszyn i urządzeń masarskich; przekazywanie mięsa i tłuszczów do wychłodzenia; peklowanie mięsa drobnego, nastrzykiwanie części i elementów na wędzonki; rozdrabnianie mięsa, przygotowywanie mas wiążących i farszy do wędlin mięsnych i wędlin podrobowych;przeprowadzanie obróbki termicznej produktów; obsługiwanie maszyn i urządzeń ITP
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne: Miejsce pracy:Starachowice
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 27,7 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach