Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Przetwórca mięsa
Miejsce pracy: Morliny
Numer: StPr/24/0051
dobieranie i przygotowywanie surowców, półproduktów, dodatków i materiałów pomocniczych do procesu produkcjiwyrobów mięsnych i tłuszczowych; dokonywanie oceny ich jakości pod względem organoleptycznym za pomocą wzroku,węchu, smaku, dotyku; dokonywanie rozbioru mięsa na elementy zasadnicze; wykrawanie tusz, półtusz i ćwierćtusz;dzielenie surowca do produkcji wędlin; przerabianie mięsa i podrobów na wędliny, wędzonki i wyroby wędliniarskie przyzastosowaniu maszyn i urządzeń masarskich; przekazywanie mięsa i tłuszczów do wychłodzenia; peklowanie mięsadrobnego, nastrzykiwanie części i elementów na wędzonki.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne: Miejsce pracy:Morliny
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 27,7 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie