Powiatowy Urząd Pracy w Kutnie
Przetwórca mięsa
Miejsce pracy: Kutno
Numer: StPr/23/0746
Dobieranie i przygotowywanie surowców, półproduktów, dodatków i materiałów pomocniczych do procesu produkcji wyrobów mięsnych i tłuszczowych. Dokonywanie oceny ich jakości pod względem organoleptycznym za pomocą wzroku, węchu, smaku, dotyku. Dokonywanie rozbioru mięsa na elementy zasadnicze, wykrawanie tusz, półtusz i ćwierćtusz, dzielenie surowca do produkcji wędlin, przerabianie mięsa i podrobów na wędliny, wędzonki i wyroby wędliniarskie przy zastosowaniu maszyn i urządzeń masarskich. Przekazywanie mięsa i tłuszczów do wychłodzenia, peklowanie mięsa drobnego, nastrzykiwanie części i elementów na wędzonki, rozdrabnianie mięsa. Przygotowywanie mas wiążących i farszy do wędlin mięsnych i wędlin podrobowych. Przeprowadzanie obróbki termicznej produktów,obsługiwanie maszyn i urządzeń ITP.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:możliwość do przyuczenia w zawodzie
Miejsce pracy:Kutno
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 3 600 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Kutnie