Przygotowywanie różnych rodzajów lodów i sorbetów zgodnie z recepturami. Obsługa urządzeń i maszyn używanych do produkcji lodów. Przygotowywanie dodatków, takich jak polewy, posypki, czy kawałki owoców.Konserwacja i utrzymanie czystości w miejscu pracy, w tym sprzątanie naczyń i urządzeń i pomieszczeń produkcyjnych. Dbanie o jakość surowców i kontrola terminów ważności.Współpraca z innymi pracownikami.Umowa zlecenie, wymiar czasu pracy 40 h/tydzień, gotowość do elastycznego grafiku pracy, w tym również w weekendy i święta.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: aktualne badania sanepidowskie
Uprawnienia: chęci do przyuczenia się do zawodu
Wymagania inne:Zdolności komunikacyjne i organizacyjne. Odpowiedzialności za zachowanie standardów higieny i czystości w miejscu pracy. Umiejętności pracy w zespole. Kreatywność w tworzeniu nowych smaków lodów i deserów. Gotowość do elastycznego grafiku pracy, w tym również w weekendy i święta
Miejsce pracy:Kraków
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 30 PLN