Top

Młodszy Technolog Żywności

Operator CNC / Ogłoszenia o pracę  / Młodszy Technolog Żywności
Kim jesteśmy i kogo potrzebujemy?
YANGO Sp. z o.o. to polskie przedsiębiorstwo założone w 2014 roku przez dwóch przyjaciół. • Diament Forbes 2024 • Gazela Biznesu 2023 • 6x Laur Klienta
Specjalizujemy się w produkcji i dystrybucji naturalnych suplementów diety.
Kochamy Naturę i chcemy być jej jak najbliżej. Dlatego nasze surowce są pozyskiwane z miejsca ich pochodzenia, a ponad 90% naszej oferty jest skierowana do wegan i wegetarian. Posiadamy ponad 400 produktów, które pakujemy w szklane słoiki.
Inwestujemy! Nie stoimy w miejscu. Wierzymy w siłę Zespołu i dbamy o jego rozwój.
Posiadamy obecnie cztery marki produktowe dystrybuowane na rynku zielarskim i aptecznym. Poszukujemy też nowych odbiorców poza granicami kraju.

Cały czas rośniemy i rozwijamy się! Dlatego potrzebujemy Twojej pomocy!
 
Chcesz zmienić pracę na lepszą? Dołącz do Zespołu w firmie rosnącej > 50% rocznie!

Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: 
Młodszy Technolog Żywności
(miejsce pracy: Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy)
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie
  • Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko oraz dużą swobodę działania – doceniamy wszystkie pomysły i dajemy Ci możliwość ich zrealizowania
  • Wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania, posiadanego doświadczenia, wiedzy i kwalifikacji
  • Doświadczanie ciągłego rozwoju w ramach japońskiej filozofii Kaizen
  • Bezpośrednią współpracę z pomocnym Zarządem przedsiębiorstwa
  • Pracę w przyszłościowej branży
  • Aktywną współpracę z innymi działami firmy i ich codzienne wsparcie!
    U nas nigdy nie zostajesz sam/a
  • Work-life balance
  • Możliwość rozwoju zawodowego i poszerzania kwalifikacji
  • Pracę w młodym i kreatywnym zespole, w atmosferze wzajemnego szacunku i uczciwości - wsparta wewnętrznym Kodeksem Honorowym oraz Świadomą kulturą współpracy Yango (Yango values)
  • Wewnętrzne konkursy np. Innowator Roku
A do tego:
  • Kartę fitness
  • Prywatna opieka medyczna
  • Karty Lunchowe
  • Pyszną kawę, yerbę i herbatę
  • Miejsce postojowe
  • Wyjścia integracyjne i szkolenia
  • Rabaty pracownicze na nasze produkty
  • Pan Kanapka (Ślimak, Pajda)
  • Ubezpieczenie na życie
  • Konsola do gier w przestrzeni socjalnej
  • Ściany pełne contemporary art
  • Lina wspinaczkowa dla chętnych
  • Drążek do podciągnięć
  • Pracę w godzinach
    pon-czw 7:30-16:00
    pt 8:00-14:00 (aby dobrze zacząć weekend!)
Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za:
  • Poszukiwanie nowych surowców
  • Rozbudowę bazy dostawców
  • Kontakt z dostawcami oraz negocjacje
  • Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP)
  • Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i optymalizację
  • Poszukiwanie nowych, optymalnych rozwiązań technologicznych
  • Identyfikację niezgodności, ich analizę, proponowanie i wdrażanie działań korekcyjnych
  • Monitorowanie pracy zespołu produkcyjnego
  • Zapewnienie właściwych parametrów pracy urządzeń
  • Zarządzenie wiedzą dotyczącą stosowanych procesów technologicznych (szkolenie, dokumentowanie, katalogowanie)
  • Kontrolę procedur, receptur i parametrów technologicznych w trakcie procesu produkcji
  • Selekcję i zatwierdzanie surowców, ocenę surowców do produkcji
  • Monitorowanie dat przydatności surowców
  • Współpracę z ośrodkami badawczymi, laboratoriami, instytutami naukowo-badawczymi
  • Rozpatrywanie reklamacji jakościowych od Klientów
  • Prowadzenie audytów wewnętrznych i tworzenie raportów
Nasze oczekiwania:
  • Bardzo dobra znajomość systemu HACCP, GMP i GHP (mile widziany certyfikat HACCP)
  • Kreatywność i twórcze myślenie
  • Zdolności analityczne, umiejętność wyciągania wniosków
  • Nastawienie na ciągły rozwój kompetencji
  • Zdolności komunikacyjne, otwartość, zaangażowanie
  • Umiejętności negocjacyjne
  • Wysoki poziom kultury osobistej
  • Odpowiedzialność i samodzielność
  • Łatwe pozyskiwanie informacji i umiejętność dzielenia się zdobytą wiedzą i doświadczeniem
  • Zainteresowanie ziołolecznictwem oraz medycyną naturalną
  • Znajomość angielskiego w mowie i piśmie
  • Znajomość pakietu MS Office
  • Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Mile widziane doświadczenie w zarządzaniu jakością oraz pozyskiwaniu nowych dostawców
  • Wykształcenie wyższe kierunkowe (Technologia Żywności / Zarządzenie Jakością / Towaroznawstwo / Inżynieria Produkcji / Chemia Spożywcza / pokrewne); przy wykształceniu średnim wymagane min. 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku.
Prosimy o załączenie w stopce CV poniższej klauzuli:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez YANGO Sp. z o.o. w celu i zakresie niezbędnym w procesie rekrutacyjnym. Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez YANGO Sp. z o.o. moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji."

Podobne oferty

New Product Development Specialist

Zakres obowiązków Wprowadzanie produktów spełniających wymagania bezpieczeństwa oraz jakości na rynek suplementów diety Tworzenie strategii...

NEW APPROACH sp. z o.o.


mazowieckie / Warszawa, ul. Ostrobramska 75c

Opublikowano: wczoraj

Młodszy technolog

Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur produktów, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowanie z nich...

STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy


śląskie / Piekary Śląskie

Opublikowano: wczoraj

Ekspert ds. prawa żywnościowego

Opis stanowiska: Weryfikacja znakowania produktów spożywczych, Zarządzanie zespołem, Przygotowywanie opisów na etykiety zgodnie z przepisami...

STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy


śląskie / Piekary Śląskie

Opublikowano: wczoraj

Operator linii wydania / Dystrybutor załadunku

sporządzanie gotowych produktów według receptur, zarządzanie ruchem produktów oraz załadunków, elektroniczna obsługa procesu dozowania oraz...

Gdańskie Młyny Sp. z o.o.


pomorskie / Gdańsk, ul. Na Ostrowiu 1 (w pobliżu stacji SKM Politechnika)

Opublikowano: 2025-08-18