Top

Młodszy Technolog Żywności

Operator CNC / Ogłoszenia o pracę  / Młodszy Technolog Żywności
Kim jesteśmy i kogo potrzebujemy?
YANGO Sp. z o.o. to polskie przedsiębiorstwo założone w 2014 roku przez dwóch przyjaciół. • Diament Forbes 2024 • Gazela Biznesu 2023 • 6x Laur Klienta
Specjalizujemy się w produkcji i dystrybucji naturalnych suplementów diety.
Kochamy Naturę i chcemy być jej jak najbliżej. Dlatego nasze surowce są pozyskiwane z miejsca ich pochodzenia, a ponad 90% naszej oferty jest skierowana do wegan i wegetarian. Posiadamy ponad 400 produktów, które pakujemy w szklane słoiki.
Inwestujemy! Nie stoimy w miejscu. Wierzymy w siłę Zespołu i dbamy o jego rozwój.
Posiadamy obecnie cztery marki produktowe dystrybuowane na rynku zielarskim i aptecznym. Poszukujemy też nowych odbiorców poza granicami kraju.

Cały czas rośniemy i rozwijamy się! Dlatego potrzebujemy Twojej pomocy!
 
Chcesz zmienić pracę na lepszą? Dołącz do Zespołu w firmie rosnącej > 50% rocznie!

Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: 
Młodszy Technolog Żywności
(miejsce pracy: Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy)
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie
  • Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko oraz dużą swobodę działania – doceniamy wszystkie pomysły i dajemy Ci możliwość ich zrealizowania
  • Wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania, posiadanego doświadczenia, wiedzy i kwalifikacji
  • Doświadczanie ciągłego rozwoju w ramach japońskiej filozofii Kaizen
  • Bezpośrednią współpracę z pomocnym Zarządem przedsiębiorstwa
  • Pracę w przyszłościowej branży
  • Aktywną współpracę z innymi działami firmy i ich codzienne wsparcie!
    U nas nigdy nie zostajesz sam/a
  • Work-life balance
  • Możliwość rozwoju zawodowego i poszerzania kwalifikacji
  • Pracę w młodym i kreatywnym zespole, w atmosferze wzajemnego szacunku i uczciwości - wsparta wewnętrznym Kodeksem Honorowym oraz Świadomą kulturą współpracy Yango (Yango values)
  • Wewnętrzne konkursy np. Innowator Roku
A do tego:
  • Kartę fitness
  • Prywatna opieka medyczna
  • Karty Lunchowe
  • Pyszną kawę, yerbę i herbatę
  • Miejsce postojowe
  • Wyjścia integracyjne i szkolenia
  • Rabaty pracownicze na nasze produkty
  • Pan Kanapka (Ślimak, Pajda)
  • Ubezpieczenie na życie
  • Konsola do gier w przestrzeni socjalnej
  • Ściany pełne contemporary art
  • Lina wspinaczkowa dla chętnych
  • Drążek do podciągnięć
  • Pracę w godzinach
    pon-czw 7:30-16:00
    pt 8:00-14:00 (aby dobrze zacząć weekend!)
Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za:
  • Poszukiwanie nowych surowców
  • Rozbudowę bazy dostawców
  • Kontakt z dostawcami oraz negocjacje
  • Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP)
  • Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i optymalizację
  • Poszukiwanie nowych, optymalnych rozwiązań technologicznych
  • Identyfikację niezgodności, ich analizę, proponowanie i wdrażanie działań korekcyjnych
  • Monitorowanie pracy zespołu produkcyjnego
  • Zapewnienie właściwych parametrów pracy urządzeń
  • Zarządzenie wiedzą dotyczącą stosowanych procesów technologicznych (szkolenie, dokumentowanie, katalogowanie)
  • Kontrolę procedur, receptur i parametrów technologicznych w trakcie procesu produkcji
  • Selekcję i zatwierdzanie surowców, ocenę surowców do produkcji
  • Monitorowanie dat przydatności surowców
  • Współpracę z ośrodkami badawczymi, laboratoriami, instytutami naukowo-badawczymi
  • Rozpatrywanie reklamacji jakościowych od Klientów
  • Prowadzenie audytów wewnętrznych i tworzenie raportów
Nasze oczekiwania:
  • Bardzo dobra znajomość systemu HACCP, GMP i GHP (mile widziany certyfikat HACCP)
  • Kreatywność i twórcze myślenie
  • Zdolności analityczne, umiejętność wyciągania wniosków
  • Nastawienie na ciągły rozwój kompetencji
  • Zdolności komunikacyjne, otwartość, zaangażowanie
  • Umiejętności negocjacyjne
  • Wysoki poziom kultury osobistej
  • Odpowiedzialność i samodzielność
  • Łatwe pozyskiwanie informacji i umiejętność dzielenia się zdobytą wiedzą i doświadczeniem
  • Zainteresowanie ziołolecznictwem oraz medycyną naturalną
  • Znajomość angielskiego w mowie i piśmie
  • Znajomość pakietu MS Office
  • Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Mile widziane doświadczenie w zarządzaniu jakością oraz pozyskiwaniu nowych dostawców
  • Wykształcenie wyższe kierunkowe (Technologia Żywności / Zarządzenie Jakością / Towaroznawstwo / Inżynieria Produkcji / Chemia Spożywcza / pokrewne); przy wykształceniu średnim wymagane min. 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku.
Prosimy o załączenie w stopce CV poniższej klauzuli:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez YANGO Sp. z o.o. w celu i zakresie niezbędnym w procesie rekrutacyjnym. Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez YANGO Sp. z o.o. moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji."

Podobne oferty

Technik technologii żywności

przygotowywanie półproduktów do gastronomicznej produkcji Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Uprawnienia:...

Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie


podlaskie / Augustów

Opublikowano: wczoraj

Młodszy Specjalista ds. Technologii i Rozwoju Produktu

Zakres obowiązków: Wypiek i opracowywanie dokumentacji dla pokazowych i kontrolnych prób produktów Współrealizacja nowych projektów w zakresie...

NOWEL Sp. z o.o.


mazowieckie / Legionowo

Opublikowano: 2025-05-15

Główny Technolog Żywności

Obowiązki: Opracowywanie i rozwijanie receptur dla nowych produktów, z uwzględnieniem aktualnych trendów rynkowych oraz wymagań jakościowych...

ER Group


mazowieckie / Warszawa

Opublikowano: 2025-05-14

Technik technologii żywności

przygotowywanie półproduktów do gastronomicznej produkcji Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Uprawnienia:...

Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie


podlaskie / Wysokie Mazowieckie

Opublikowano: 2025-05-10