Młodszy Technolog / Młodsza Technolożka Prawo Żywnościowe
- umowa o pracę,
- dofinansowanie do posiłków w naszej firmowej stołówce z bezpłatną dostawą do wybranych dzielnic Warszawy,
- możliwość realizacji własnych pomysłów i rozwiązań,
- możliwość korzystania z kasy zapomogowo-pożyczkowej,
- perspektywa rozwoju zawodowego w renomowanej firmie,
- słodkie paczki na święta i Dzień Dziecka, bony na święta, dofinansowanie do wakacji i konkursy dla pracowników,
- doskonała lokalizacja, zaledwie 5 minut od Dworca Wschodniego i metra Stadion Narodowy,
- krótszy czas pracy w piątki (pon.-czw.pracujemy 30 min dłużej, a w piątki kończymy 2h wcześniej)
- budynek biurowy jest częściowo dostosowany do potrzeb osób z niepełnosprawnością ruchową,
- zniżki na bilety Kolei Mazowieckich,
- ubezpieczenie, prywatna opieka medyczna (rehabilitacje, szczepienia ochronne),
- aktywności i programy rozwojowe, w tym szkolenia, sport i programy CSR,
- dofinansowanie do karty MultiSport i udogodnienia dla rowerzystów,
- swobodny dostęp do produktów i nowości, zniżki w Firmowym Sklepiku Wedla oraz Pijalniach Czekolady E. Wedel.
- elastyczny czas pracy, możliwość pracy z domu,
- wolontariat pracowniczy,
…i wiele więcej. Sprawdź
TUTAJ!
- Zarządzanie bazą specyfikacji na surowce, weryfikacja i aktualizacja istniejących specyfikacji i innych dokumentów dot. surowców, w tym alergenów, współpraca z dostawcami surowców i Działem Zakupów, działem CSR.
- Opracowanie specyfikacji na nowe surowce zgodnie z wymaganiami prawa żywnościowego i standardem LOTTE Wedel. Współpraca z technologami, Działem Jakości, Działem Zakupów i dostawcami surowców. Analiza i akceptacja specyfikacji na surowce od dostawców.
- Monitorowanie zmian zachodzących w prawie żywnościowym.
- Współudział w przygotowaniu danych dla Działu Exportu
- Współpraca z Technologiem/Starszym Technologiem Prawo Żywnościowe w zakresie wprowadzania na rynek nowych produktów.
- Wykształcenie wyższe magisterskie w zakresie Technologia Żywności, Żywienie Człowieka, Biochemia lub pokrewne;
- 1-2 lata doświadczenia na stanowisku w Działach Nauka i Technologia/Badania i Rozwój(S&T/R&D) lub w Dziale Jakości w przemyśle spożywczym.
- Znajomość podstawowych przepisów prawa żywnościowego.
- Bardzo dobra znajomość języka angielskiego.
- Duża staranność i rzetelność w wykonywaniu zadań.
- Umiejętność analitycznego myślenia.
Dbamy o dostępność i równe szanse na każdym etapie procesu rekrutacyjnego. Jeżeli masz jakiekolwiek dodatkowe potrzeby podczas procesu, poinformuj o tym w CV lub podczas rozmowy telefonicznej.