Top

Młodsza / Młodszy Laborant Analizy Żywności

Operator CNC / Ogłoszenia o pracę  / Młodsza / Młodszy Laborant Analizy Żywności
Największą wartością firmy Bakoma są nasi pracownicy!

www.bakoma.pl

Bakoma sp. z o.o. jest polską firmą rodzinną, istniejącą na rynku od 1989 r. Przez ponad 30 lat udało nam się zyskać zaufanie klientów i wypracować sobie silną pozycję w branży mleczarskiej, nie tylko na rodzimym, ale również światowym rynku. Nasze produkty zyskały uznanie m.in. w krajach Unii Europejskiej, Kanadzie, Chinach, Tajlandii, Wietnamie, Katarze, Indonezji, czy Ukrainie. Sukces zawdzięczamy latom nauki, badań i ulepszania naszej receptury, a także czerpaniu z naturalnych, polskich zasobów oraz uważności na potrzeby i opinie klientów.

Aktualnie do Naszego zespołu poszukujemy osób na stanowisko:

Młodsza / Młodszy Laborant Analizy Żywności
Miejsce pracy: Elżbietów
Zakres obowiązków:
  • Przeprowadzanie badań organoleptycznych i fizyko-chemicznych (surowce, półprodukty, produkt końcowy, opakowania, dodatki).
  • Nadzorowanie procesu pakowania i pobieranie próbek.
  • Prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej.
  • Analiza wyników badań.
Wymagania:
  • Minimum wykształcenie średnie w zakresie: chemia, biologia, żywienie człowieka, technologia żywności, biotechnologia lub pokrewne.
  • Umiejętność pracy z komputerem.
  • Dobra organizacja czasu pracy.
  • Umiejętności analitycznego myślenia.
  • Gotowość do pracy zmianowej.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w renomowanej firmie.
  • Narzędzia do pracy.
  • Bezpłatny transport autobusem z Sochaczewa, Żyrardowa i Łowicza.
  • Opieka medyczna i dostęp do grupowego ubezpieczenia na życie.
  • Dofinansowanie do karty sportowej.
  • Stołówka pracownicza.
  • Możliwości rozwoju i podnoszenia kwalifikacji.
Bakoma Sp. z o.o. powstała po 1989 roku i jest czołowym polskim producentem galanterii mlecznej. Jest spółką ze 100% polskim kapitałem. Produkcja odbywa się w nowoczesnym zakładzie w Elżbietowie. W osiągnięciu najwyższej jakości produktów firma Bakoma wdrożyła kolejno:
  • system HACCP od początku uruchomienia produkcji produktów mlecznych,
  • ISO 9001 – „System zarządzania jakością” – od 1999 roku,
  • ISO 14001 „System zarządzania środowiskowego” – od 2005 roku,
  • ISO 22000 – „System zarządzania bezpieczeństwem żywności” – od 2007 roku,
  • Certyfikacja na zgodność z normami BRC i IFS – od 2012 roku.
Nieustannie unowocześniamy linie produkcyjne, poszukujemy lepszych rozwiązań technologicznych, wprowadzamy innowacyjne naturalne produkty. Rozwijamy się, aby przynosić radość z natury.
DOŁĄCZ DO NAS!
https://bakoma.pl/o-bakomie/praca-u-nas/

Podobne oferty

Technik technologii żywności

przygotowywanie półproduktów do gastronomicznej produkcji Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Uprawnienia:...

Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie


podlaskie / Wysokie Mazowieckie

Opublikowano: wczoraj

Technolog ze znajomością prawa żywnościowego (K/M)

Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur oraz aktualizowanie obecnych, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych, technologicznych i przygotowanie...

STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy


śląskie / Piekary Śląskie

Opublikowano: 2025-05-07

Młodszy Specjalista ds. Technologii i Rozwoju Produktu

Zakres obowiązków: Wypiek i opracowywanie dokumentacji dla pokazowych i kontrolnych prób produktów Współrealizacja nowych projektów w zakresie...

NOWEL Sp. z o.o.


mazowieckie / Legionowo

Opublikowano: 2025-05-07

Młodszy technolog

Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur produktów, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowanie z nich...

STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy


śląskie / Piekary Śląskie

Opublikowano: 2025-05-05