realizacja, kontrola i optymizacja planu produkcji, Utrzymanie ciągłości pracy, motywacja i nadzor nad podległymi pracownikami. Przestrzeganie zasad zgodnych z wdrożonymi systemami zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności; HACCP, PPJZ; BHP.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Uprawnienia: umiejętność pracy z nożem, zdolności manualne
Uprawnienia: komunikatywność, sumienność, odpowiedzialność, zaangażowanie, motywacja do pracy, dyspozycyjność
Uprawnienia: dokładność, skrupulatność, uczciwość, zorganizowanie, punktualność, rzetelność
Wymagania inne:[Umiejętność 1] : wysoka kultura osobista.[Inne] : praca w zespole międzynarodowym, w zakładzie pracy stosowane nazewnictwo w języku angielskim, obsługa sprzętu w języku angielskim.Doświadczenie zawodowe na stanowisku pracy- nie mniej niż 6 miesięcy.
Miejsce pracy:Świnoujście
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 3 600 PLN