Aktywne wsparcie zespołu na linii produkcyjnej w razie potrzeby, dbając o płynność procesu produkcyjnego. Tworzenie innowacyjnych metod kontroli obecności pracowników, które motywują do punktualności i zaangażowania. Uzupełnianie kart informacyjnych, które są czytelne i pomocne w codziennej pracy. Monitoring i kreatywne zarządzanie realizacją zleceń, zapewniając terminowość i zgodność z wymaganiami. Optymalizacja procesów, zwiększenie efektywność transportu wewnętrznego. Praca na dwie zmiany w godzinach 06.00-14.00, 14.00-22.00.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: podstawowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: kreatywność, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole
Wymagania inne:wykonywanie innowacyjnych zadań mających na celu utrzymanie ciągłości produkcji, w tym zarządzanie wyzwaniami operacyjnymi; tworzenie innowacyjnych metod kontroli obecności pracowników, które motywują do punktualności i zaangażowania; praca przy produkcji z żywnością. Mile widziane doświadczenie w kierowaniu zespołem 20 osób.
Miejsce pracy:Robakowo
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 31,90 PLN
Opis wynagrodzenia:brutto