- Sprzątanie, mycie i dezynfekcja maszyn, urządzeń, infrastruktury,pomieszczeń produkcyjnych, magazynowych, otoczenia zakładu .- Przestrzeganie zasad zgodnych z wdrożonymi systemamizarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności; HACCP; PPOŻ;BHP- Bezpośrednia współpraca z Kierownikiem ds. Jakości oraz kierownikiem ds.mycia i dezynfekcji,
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Uprawnienia: dokładność, skrupulatność, uczciwość, zorganizowanie, punktualność, rzetelność
Uprawnienia: komunikatywność, sumienność, odpowiedzialność, zaangażowanie, motywacja do pracy, dyspozycyjność
Uprawnienia: umiejętność pracy z nożem, zdolności manualne
Wymagania inne:[Umiejętność 1] : wysoka kultura osobista.[Inne] : - praca w zespole międzynarodowym, w zakładzie pracy stosowane nazewnictwo w języku angielskim, obsługa sprzętu w języku angielskim
Miejsce pracy:Świnoujście
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN