Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Inżynier technologii żywności
Miejsce pracy: Słupsk
Numer: StPr/24/0833
- przygotowywanie projektów orzeczeń zbadanych próbek środków spożywczych oraz materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością na podstawie wyników badań laboratoryjnych próbek pobranych w ramach urzędowej kontroli i monitoringu- rejestrowanie pism w ramach poczty przychodzącej i wychodzącej, w tym obsługa poczty elektronicznej,- prowadzenie dokumentachji związanej z nadzorem nad zakładami, w tym zakładanie teczek aktowych, sporządzanie ewidencji spraw, przygotowywanie dokumentów do archiwizacji,- udział w realizacji planów zasadniczych przedsięwzięć dla Sekcji BŻ,- udział w opracowaniu i przygotowywaniu informacji i sprawozdań z realizacji zadań Sekcji BŻ,- wpisywanie danych do rejestrów wewnętrznych i baz danych prowadzonych przez Sekcję BŻ,- przepisywanie pism, decyzji i postanowiń, przygotowywanie duplikatów i kserokopii dokumentów
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: inż. technologii żywności; technologia żywności i zywienie człowieka
Wymagania inne: Miejsce pracy:Słupsk
Rodzaj umowy:Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:1 790,3 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku